מתכון לפאי חמאת בוטנים ושוקולד

 
פאי חמאת בוטנים ושוקולד מריר
פאי חמאת בוטנים ושוקולד מריר צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 18:53 08/04/2011

פאי מושחת עם תחתית ביסקוויטים מילוי של חמאת בוטנים ושמנת מתוקה וציפוי מענג של שוקולד מריר

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:

300 גרם פתי-בר

100 גרם חמאה

2 כפות דבש

1 ביצה

 

מצרכים למילוי: 

250 גרם גבינה 9%

150 גרם חמאת בוטנים עם שברי בוטנים

2 כפיות תמצית וניל

חצי כוס אבקת סוכר

קצפת מוכנה ממיכל שמנת מתוקה

 

מצרכים לציפוי:

100 גרם שוקולד מריר

מיכל שמנת מתוקה

50 גרם חמאה

חצי כוס סוכר

 

אופן הכנה:

  • מרסקים את חומרי הבצק במעבד מזון ומקררים מעט.
  • מרפדים תבנית 24 ואופים עשר דקות בחום של 180 מעלות.
  • שמים בקערת המיקסר את הגבינה, חמאת בוטנים, וניל וסוכר ומערבלים לתערובת אחידה.
  • מערבבים את הקצפת עם תערובת חמאת הבוטנים.
  • שופכים את המילוי לתבנית ומקררים.
  • ציפוי: שמים את הסוכר והשמנת בסיר מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כחמש-שש דקות.
  • מוסיפים פנימה את השוקולד והחמאה ומערבבים לתערובת חלקה. מקררים מעט.
  • יוצקים את הציפוי על העוגה ומקררים שעה לפני ההגשה.

 

מחפשים מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

עוגת חלבה בחושה

עוגת מוס שוקולד

קאפקייקס שוקולד וקפה

עוגת שמרים שוקולד וחלבה

קאפקייקס שוקולד נוטלה

עוגיות אלפחורס

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.