מתכון לבראוניז כשר לפסח

 
שוקולדית ואגוזית
שוקולדית ואגוזית צילום: מאיר אלאלוף
 
עודכן 00:14 11/04/2011
שף מאיר אלאלוף

נמאס לכם מעוגיות קוקוס? קבלו מתכון מיוחד ושוקולדי של בראוניז בלי טיפת קמח, שבטוח לא ישרוד אחרי חול המועד

 
 
 
 
 

מצרכים לתבנית אלומיניום בגודל בינוני:

200 גרם שוקולד מריר איכותי

200 גרם חמאה

200 גרם אבקת סוכר

100 גרם אגוזי לוז, טחונים לאבקה במטחנת תבלינים או מעבד מזון

4 ביצים

3 כפות קורנפלור

100 גרם אבקת קקאו

 

אופן הכנה:

  • ממיסים את החמאה השוקולד בפולסים במיקרוגל, או בקערה שממוקמת מעל סיר עם מים מבעבעים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • נותנים לתערובת השוקולד להתקרר מעט, ואז מערבבים פנימה את שאר המרכיבים.
  • יוצקים לתבנית, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים 30-40 דקות, עד שהחלק העליון מתבקע אבל נשאר לח מבפנים. חשוב לא לאפות יותר מדי.
  • מוציאים מהתנור, ונותנים לבראוניז להתקרר לטמפרטורת החדר, לפני שאוכלים.

 

המתכון באדיבות שף מאיר אלאלוף

 

לעוד מתכונים וכתבות כשרות לפסח במתחם אוכלים טבעי:

מתכון מסורתי לסילאן תוצרת בית

שניצל בלי גלוטן במיוחד לילדים

המדריך להכנת העוף הצלוי המושלם

חזרת - צמח מרפא על שולחן החג

 
עוד כתבות במדור מתכוני ילדים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.