השף הצעיר של העשירון העליון

 
עודכן 09:21 11/04/2011

ירון שלו, רק בן 28, חוגג חמש שנים למסעדה שלו "טוטו" המהווה מקום מפגש מושלם בין האליטות לגורמה. נכנסו למטבח המסעדה בערב המרגש והלחוץ

 
 
 
 
 

את ירון שלו תפסנו בערב מרגש אבל אינטנסיבי במיוחד. השף הצעיר, רק בן 28, חגג עם כל המי ומי של העשירון הנכון חמש שנים למסעדת "טוטו" שהפכה כבר מזמן למוקד עלייה לרגל לאנשי עסקים, משפטנים ואנשים שאוהבים לאכול טוב ויש להם מאיפה לשלם על זה.

שלו, מבשל מגיל 12 וכבר בנעוריו עזב את הלימודים והחל את הדרך המפרכת והארוכה בדרך לעצמאות קולינרית. בגיל 23, בו רוב הגברים הישראלים עוד מחפשים את משמעות החיים בהודו, פתח את "טוטו" במגדל המוזיאון בתל אביב, שהפכה ללהיט בזכות השילוב הבלתי אפשרי בין גורמה איכותי וחומרי גלם יוקרתיים ויקרים לבין אווירה תוססת וים תיכונית.

 

זה מה שניב גלבוע חשב על מסעדת טוטו >>

 

צפו בכל התוכניות המלאות של גיא פינס

 

 

 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.