מתכון למוס שוקולד בצבעים

 
כי אין כמו מוס שוקולד
כי אין כמו מוס שוקולד צילום: סטודיו nana10
 
עודכן 16:27 11/04/2011

אוורירי, מענג ומהיר להכנה. מוס שוקולד בשני צבעים הוא ללא ספק הקינוח הבא שלכם

 
 
 
 
 

6-8 כוסות מרטיני

 

מצרכים:

100 גרם שוקולד לבן

100 גרם שוקולד מריר

1 שמנת מתוקה

200 גרם חמאה

6 ביצים

1/2 כוס סוכר

140 גרם שבבי פקאן סיני

 

אופן הכנה:

  • ממיסים את השוקולד הלבן עם מחצית מכמות החמאה.
  • מוסיפים לתערובת השוקולד 3 חלמונים ומערבבים היטב ובמהירות. מקררים מעט.
  • חוזרים על הפעולות גם עם השוקולד המריר.
  • מקציפים בקערת המערבל 6 חלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת קשה.
  • מערבבים מחצית מקציפת החלבונים עם מחצית מקציפת השמנת ותערובות השוקולד המריר עד לקבלת תערובת שוקולדית אוורירית תפוחה (בערבוב הקציפות, הקפידו על השוואת טמפרטורות/מרקמים על ידי העברה של חלק מקציפת החלבונים לתערובת השוקולד והחזרת השוקולד לקציפה).
  • מוסיפים לתערובת השוקולד שבבי פקאן סיני ומערבבים.
  • חוזרים על פעולת ערבוב וקיפול הקציפות עם השוקולד הלבן.

 

להרכבה: 

  • שופכים מתערובת השוקולד המריר עד מחצית הכוס ומפזרים מעל בנדיבות שביבי פקאן סיני.
  • מכסים את שכבת הפקאנים בתערובת השוקולד הלבן ומעטרים בפקאנים, אגוזי לוז מסוכרים או שוקולד צי'פס.

 

מחפשים עוד מתכונים לפסח? נסו את אלה:

גלילת בשר

סופלה שוקולד

קדרת לוקוס

עוגת שקדים

מרק קניידלעך

מוס שוקולד ואספרסו

רוסטביף על מצע בטטה

פטיפור שוקולד ואגוזים

ברולה קוקוס ופירות יער 

 

 
עוד כתבות במדור הפסקת קפה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.