מתכון למקרונ'ס במילוי שוקולד מריר

הדפס
 
משובבות לב ובטן וקוצרות אינספור מחמאות
משובבות לב ובטן וקוצרות אינספור מחמאות צילום: יח"צ
 
עודכן 17:05 11/04/2011

אורן בקר מפשט את אופן הכנת העוגיות העדינות ומוכיח שכל אחד יכול להכין אותן בבית

 
הכי כיף להשתולל עם הצבעים
הכי כיף להשתולל עם הצבעים צילום: יח"צ

מצרכים:

3 חלבונים

1 כף סוכר

1/2 1 כוסות אבקת שקדים

3/4 1 כוסות אבקת סוכר

צבעי מאכל: אופציונלי

 

אופן הכנה:

  • מערבבים אבקת שקדים ואבקת סוכר ומנפים ביחד.
  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר. לקצף גמיש.
  • מקפלים את החומרים היבשים לתוך החלבונים.
  • מזליפים בעזרת צנתר על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה מהתערובת כמעין כפתורים.
  • אופים ב-130 מעלות כ-12 דקות.
  • הערה: ניתן לצבוע את התערובת בצבעי מאכל לקבלת מקרונים בגוונים שונים.

 

גנאש שוקולד מריר למילוי המקרון

 

מצרכים:200 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה
1/2 תפוח מקולף
1 כפית חמאה
1 כף ליקר קוואנטרו

 

אופן הכנה:

  • מחממים שמנת מתוקה בסיר, יוצקים עליה את השוקולד ומערבבים היטב במהירות עד שהשוקולד נמס.
  • מצננים את הקרם במקרר.
    חותכים את התפוח לקוביות קטנות של ס"מ, מקפיצים במחבת עם החמאה ומוסיפים את הליקר קוואנטרו.
  • ממשיכים להקפיץ כ-2 דקות עד לריכוך התפוח.
  • מוסיפים את התפוחים לגאנש ומערבבים.
    מורחים בין כל שתי עוגיות מעט קרם גנאש ומצמידים בעדינות. 

 

המתכון באדיבות אורן בקר מקונדיטורית בליקר בייקרי, מתוך Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי.

 

מחפשים עוד מתכונים לפסח? נסו את אלה:

מתכוני חרוסת מכל העדות

סילאן תוצרת בית

עוגת מוס שוקולד חגיגית

גביעי מוס שוקולד ואספרסו

פנקייק ללא גלוטן

 

וגם: מתנות מיוחדות לחג

האירועים הקולינרים בפסח

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.