מתכון לבראוניז שוקולד לפסח

 
לא אוהבים אגוזים? החליפו בפקאנים
לא אוהבים אגוזים? החליפו בפקאנים צילום: ליאת אלדר
 
עודכן 08:23 15/04/2011

המתוק המושלם לצד התה שאחרי ארוחת החג - בראוניז שוקולד עם אגוזים של הקונדיטור מיקי שמו

 
 
 
 
 

מצרכים:

200 גרם שוקולד מריר

250 גרם חמאה

350 גרם סוכר

100 גרם אגוזים

1 כפית תמצית וניל

4 ביצים (280 גרם)

100 גרם קמח תפוחי אדמה

100 גרם קמח מצה

5 גרם אבקת אפיה (1/2 שקית)

20 גרם קקאו

קורט מלח

 

אופן הכנה:

  • מערבלים חמאה סוכר, וניל ומלח עד שנוצרת תערובת אחידה ותפוחה.
  • מוסיפים את הביצים בהדרגה.
  • מנפים את הקמח מצה ,קמח תפוחי אדמה וקקאו ומוסיפים לתערובת החמאה והביצים. מערבבים.
  • ממיסים את השוקולד ומוסיפים לתערובת ביחד עם האגוזים.
  • אופים ב-175 מעלות למשך 30-35 דקות.
  • המלצה: ניתן לפזר את שברי האגוזים מעל התערובת אחרי מזיגתה לתבנית ולאפות הכל יחד.

 

המתכון באדיבות הקונדיטור מיקי שמו.

 

לכל התכניות המלאות של איזה יופי עם נעמה קסרי >>

 

מחפשים עוד מתכונים לפסח? נסו את אלה:

4 מתכוני תוספות לארוחת החג

עוגיות מקרונים בשלל צבעים

מתכוני חרוסת לפסח

סילאן תוצרת בית

עוגת מוס שוקולד חגיגית

גביעי מוס שוקולד ואספרסו

פנקייק ללא גלוטן

 

וגם: מתנות מיוחדות לחג

האירועים הקולינרים בפסח

 
עוד כתבות במדור איזה יופי עם נעמה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.