התכנית המלאה 15.4.11

 
עודכן 18:04 15/04/2011

הקונדיטור מיקי שמו בתכנית שמוקדשת לטארטים מיוחדים לאירוח - טארט תפוחים, טארט אגסים, טארט אגוזים וטופי וטארט פרג

 
 
 
 
 

מהיום שאני זוכר את עצמי אני אוהב לאפות. גדלתי בבית שכולו היה אפוף ניחוחות מאפים, עוגות ועוגיות ומגיל צעיר אהבתי לעזור לאמא במטבח. עם השנים התחביב הפך למקצוע. למדתי בארץ, נסעתי להשתלמויות שוקולד בבלגיה, עוגות ויטרינה בצרפת, בצקים בשוויץ ולבסוף התמקמתי בקונדיטוריה המשפחתית.

 

עכשיו אני כאן איתכם, בתכנית שכולה קונדיטוריה. נלוש, נערבב, נקציף ונאפה ואני מבטיח לכם שגם אתם תראו כמה זה פשוט, קל וטעים.

 

אנשים תמיד מתקשרים אלי כדי לבקש מתכון, כשמארחים או מתארחים וצריכים להכין משהו שיראה מרשים ולא יהיה קשה מדי להכנה. המלצה שלי - שיהיה לכם תמיד בצק של טארט במקרר. היופי בטארטים הוא שהבצק מאוד קל להכנה, ואם יש לכם אותו מוכן, נשאר רק לזרום על הדמיון, עם המצב רוח ועם מה שיש בבית.

 
הכנת בצק לטארט
הכנת בצק לטארט צילום: מתוך התכנית

בצק בסיסי לטארט

הוא נקרא בצק סוכר או בשפה המקצועית - פטסוכרי וניתן למלות אותו כיד הדמיון הטובה עליכם. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
טארט תפוחים
טארט תפוחים צילום: מתוך התכנית

טארט גבינה ותפוחים

שילוב מיוחד של מתיקות התפוחים המוקרמלים עם החמיצות והרעננות של הגבינה. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
 
טארט פרג
טארט פרג צילום: מתוך התכנית

טארט פרג ואגוזים

שילוב של פרג שהולך נהדר גם בעוגות שמרים ובמאפים, ואגוזים שמוסיפים לטארט פריכות מענגת. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
טארט אגסים
טארט אגסים צילום: מתוך התכנית

טארט אגסים

טארט מבצק פריך עם קרם פיסטוקים עשיר, שקדים קלויים ואגסים מזוגגים בניחוח וניל. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
טארט אגוזים וטופי
טארט אגוזים וטופי צילום: מתוך התכנית

טארט אגוזים וטופי

טארטים קטנים עם תחתית של בצק נימוח ובמילוי טופי מענג, אגוזים מקורמלים וקצפת אוורירית. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
 
עוד כתבות במדור מיקי שמו אופה מהלב VOD
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.