מתכון לפורל מאודה עם ירקות

 
פורל מאודה עם ברוקלי ואפונה סינית
פורל מאודה עם ברוקלי ואפונה סינית צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 18:44 15/04/2011

דג פורל שלם מאודה עם ברוקולי, אפונה סינית ורוטב אסייתי על בסיס סויה ושמן שומשום

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 דגי פורל טריים

4 ס"מ שורש ג'ינג'ר חתוך לגפרורים דקים

4 פטריות שיטאקה מושרות וסחוטות

3 בצלים ירוקים חתוכים לגפרורים

2 כפות רוטב סויה

4 כפות יין אורז

מלח

פלפל שחור גרוס

כפית שמן שומשום

פלפל צ'ילי חתוך דק

 

מצרכים לברוקולי והשעועית:

1 ראש ברוקלי מופרד לפרחים

1 סלסלת אפונה סינית

2 בצלי שאלוט פרוסים

שורש ג'ינג'ר קצוץ דק

2 שיני שום קצוצות דק

2 כפות רוטב סויה

2כפות מירין

מלח

פלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה:

  • חותכים בצידי כל דג 4 חתכים עמוקים ומניחים אותם על צלחת אובאלית.
  • מערבבים את הסויה והיין ומטפטפים על הדגים.
  • חותכים את הפטריות, ומניחים אותן ואת הג'ינג'ר והבצל הירוק על הדגים.
  • מניחים את הצלחת בכלי אדים ומאדים עשרים דקות.
  • מפזרים מעל עוד בצל ירוק ועלי כוסברה שלמים.

 

הכנת הירקות בקומת האדים מתחת:

  • מערבבים את כל החומרים יחד בקערה ומעבירים לצלחת.
  • שמים את הצלחת בכלי אידוי ומאדים עשר דקות.

 

מחפשים עוד מתכונים לדגים? נסו את אלה:

פילה סלמון עם סלסת עגבניות

סרדינים עם עגבניות צלויות

דג מרוקאי עם קוסקוס

חריימה ברוטב חריף

פילה דניס עם בורגול

פיש אנד צ'יפס

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.