התכנית המלאה 22.4.11

 
עודכן 11:43 21/04/2011

הקונדיטור מיקי שמו בתכנית שמוקדשת לקינוחים ללא גלוטן שמתאימים לפסח - עוגיות מקרונים, עוגת שכבות שוקולד, עוגיות אגוזים עם ריבה ועוגיות שוקולד במילוי גלידה

 
 
 
 
 

מהיום שאני זוכר את עצמי אני אוהב לאפות. גדלתי בבית שכולו היה אפוף ניחוחות מאפים, עוגות ועוגיות ומגיל צעיר אהבתי לעזור לאמא במטבח. עם השנים התחביב הפך למקצוע. למדתי בארץ, נסעתי להשתלמויות שוקולד בבלגיה, עוגות ויטרינה בצרפת, בצקים בשוויץ ולבסוף התמקמתי בקונדיטוריה המשפחתית.

 

עכשיו אני כאן איתכם, בתכנית שכולה קונדיטוריה. נלוש, נערבב, נקציף ונאפה ואני מבטיח לכם שגם אתם תראו כמה זה פשוט, קל וטעים.

 

לא פעם נכנסים אליי אנשים לקונדיטוריה ומבקשים עוגות ללא גלוטן. יש היום יותר ויותר אנשים שרגישים לגלוטן, הנמצא ברוב הדגנים, ורוצים עדיין להנות מעוגה טובה. אני יכולה להבטיח לכם שהעוגות ללא גלוטן שנכין, טעימות לא פחות ושכולם יוכלו להנות מהן - והן אפילו כשרות לפסח.

 
עוגיות מקרונ'ס
עוגיות מקרונ'ס צילום: מתוך התכנית

עוגיות מקרונים

בשנים האחרונות הפכו לעוגיות האלה לשם דבר ולא רק בפטיסרי בפריז. יש בהן שילוב מיוחד של צבעוניות, טעמים עשירים ומראה מפתה. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
עוגת שוקולד בשכבות
עוגת שוקולד בשכבות צילום: מתוך התכנית

עוגת מוס שוקולד

עוגת שכבות מרשימה עם תחתית של עוגה אפויה במרקם פאדג'י ושכבה עליונה של מוס שוקולד עשיר עם תלתלי שוקולד מעל. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
 
עוגיות שוקולד עם גלידה
עוגיות שוקולד עם גלידה צילום: מתוך התכנית

עוגיות סנדביץ' שוקולד וגלידה

עוגיות שוקולד מושחתות שדומות בטעמן לבראוניז, עם מילוי גלידת וניל משובחת באמצע. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
עוגיות אגוזים
עוגיות אגוזים צילום: מתוך התכנית

עוגיות אגוזים

עוגיות פריכות מנוקדות באגוזים עם 2 אופציות לגיוון: מילוי ריבת פטל או ציפוי של שוקולד מומס. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
 
עוד כתבות במדור מיקי שמו אופה מהלב VOD
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.