מתכון לבננות ברוטב חלב קוקוס

 
בננות עם חלב קוקוס ואגוזי קשיו
בננות עם חלב קוקוס ואגוזי קשיו צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 10:56 21/04/2011

בננות חמות בזיגוג של חלב קוקוס עם אגוזי קשיו מסוכרים מעל

 
 
 
 
 

מצרכים:

5 בננות חתוכות לפרוסות של 3 ס"מ

חצי כוס סוכר

2 כפות ג'ינג'ר מסוכר קצוץ דק

2 כוסות חלב קוקוס

רבע כפית זעפרן

מעט מלח

מעט אגוזי קשיו מסוכרים, קלויים וקצוצים

 

מצרכים לאגוזי הקשיו:

250 גרם קשיו לא קלויים

1 כוס סוכר

2 כוסות מים

 

אופן הכנה:

  • ממיסים את הסוכר והמים עד שנוצר סירופ.
  • מבשלים את האגוזים בסירופ כעשר דקות.
  • מסננים את האגוזים המבושלים. מפזרים על מגש ומניחים לייבוש.
  • מטגנים את הקשיו שהתייבשו בשמן עמוק וחם עד שהם זהובים ופריכים.
  • מוציאים את האגוזים, מסננים וקוצצים.
  • שמים בסיר את חלב הקוקוס, סוכר, ג'ינג'ר ומלח ומביאים לרתיחה. מבשלים כעשר דקות.
  • מוסיפים זעפרן לחלב הקוקוס.
  • מוסיפים את הבננות, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
  • מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל אגוזי קשיו מסוכרים, קצוצים.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

בומב שוקולד בשני צבעים

פחזניות במילוי גלידה ושוקולד

ריבועי שוקולד וקוקוס

עוגת ביסקוויטים עם שוקולד

עוגת לימונים בחושה

עוגיות שקדים ממכרות

מאפינס אגסים ושוקולד

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.