התכנית המלאה 29.4.11

 
עודכן 18:11 29/04/2011

הקונדיטור מיקי שמו בתכנית שמוקדשת למאפים מלוחים: לחמניות סובין, מאפה פלוט עם זיתים וגבינה, מאפי קוראסון במילוי גבינות מלוחות ומקלות בצק עלים עם גבינת פרמזן

 
 
 
 
 

מהיום שאני זוכר את עצמי אני אוהב לאפות. גדלתי בבית שכולו היה אפוף ניחוחות מאפים, עוגות ועוגיות ומגיל צעיר אהבתי לעזור לאמא במטבח. עם השנים התחביב הפך למקצוע. למדתי בארץ, נסעתי להשתלמויות שוקולד בבלגיה, עוגות ויטרינה בצרפת, בצקים בשוויץ ולבסוף התמקמתי בקונדיטוריה המשפחתית.

 

עכשיו אני כאן איתכם, בתכנית שכולה קונדיטוריה. נלוש, נערבב, נקציף ונאפה ואני מבטיח לכם שגם אתם תראו כמה זה פשוט, קל וטעים.

 

אנשים תמיד בטוחים שבגלל שאני קונדיטור,  אני חולה על מתוקים. אבל מה שהם לא יודעים זה שאהבה הגדולה שלי היא למלוחים. הצטרפו למסע חם מהתנור.

 
לחמניות סובין
לחמניות סובין צילום: מתוך התכנית

לחמניות סובין

לחמניות מעולות מקמח מלא, מנוקדות באגוזים ומצופות בסובין שהופך פריך וזהוב בזמן האפייה. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
פלוט גבינות וזיתים
פלוט גבינות וזיתים צילום: מתוך התכנית

פלוט גבינה וזיתים

מאפה ארוך וממכר מנוקד בזיתים ירוקים ושחורים ומלא בגבינת אמנטל ושום שמוסיפים עסיסיות, ניחוח וטעם מיוחד. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
 
מאפים במילוי גבינות
מאפים במילוי גבינות צילום: מתוך התכנית

בצק עלים במילוי גבינות

מאפה דמוי בורקס במילוי תערובת של גבינות וציפוי זהוב ופריך של גבינת פרמזן עם פפריקה. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
מקלות גבינת פרמזן
מקלות גבינת פרמזן צילום: מתוך התכנית

מקלות מלוחים

מקלות גבינת פרמזן פריכים וממכרים מבצק עלים שהולכים נהדר לצד זיתים או ירקות טריים חתוכים. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
 
עוד כתבות במדור מיקי שמו אופה מהלב VOD
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.