מתכון ללביבות תפו"א במילוי עוף

 
לביבות תפוחי אדמה במילוי עוף
לביבות תפוחי אדמה במילוי עוף צילום: ליאת אלדר
 
עודכן 09:16 29/04/2011

לביבות זהובות מפירה תפוחי אדמה במילוי עוף קצוץ ופטריות מטוגנות

 
 
 
 
 

 

מצרכים:

4 תפוחי אדמה
חבילה פטריות שמפיניון
בצל קצוץ
2 ביצים
פלפל שחור
מלח
20 סמ"ק שמן זית
100 גרם קמח מצה

ביצה

2 חזות עוף

2 כפות חזרת

 

אופן הכנה:

  • מבשלים את תפוחי האדמה ללא הקליפה ומועכים לפירה.
  • מטגנים את הבצל הקצוץ ומוסיפים לו את הפטריות עד לאידוי הנוזלים.
  • מוסיפים אליהם את הפירה, הביצים, פלפל ומלח.
  • מאדים או צולים את חזה העוף ולאחר קירור מגרדים על פומפייה גסה.
  • לוקחים מתערובת הפירה ומשטחים ביד, ממלאים בעוף הקצוץ וסוגרים עם פירה נוסף. 
  • מחממים במחבת שמן זית, מניחים את כדורי תפוחי האדמה הממולאים ומשטחים מעט.
  • משחימים קלות משני הצדדים ומגישים חם עם חזרת.

 

המכתון באדיבות שף גולן ישראל.

 

לכל התכניות המלאות של איזה יופי עם נעמה קסרי >>

 

מחפשים עוד מתכוני עוף? נסו את אלה:

כרעי עוף עם ריבת בצל ואורז

פאייה עוף עם אורז

כרעי עוף בציפוי פריך

שניצל ללא פירורי לחם

כדורי עוף עם תירס ואפונה

המדריך להכנת העוף המושלם

 

 
עוד כתבות במדור איזה יופי עם נעמה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.