התכנית המלאה 06.5.11

הדפס
 
עודכן 18:07 06/05/2011

הקונדיטור מיקי שמו בתכנית שמוקדשת למאפי בוקר מתוקים: בריוש קלאסי, בריוש במילוי אגוזים וסוכר, מאפה טבול בסירופ סוכר ובצק עלים עם אגסים וקרם שקדים

 

מהיום שאני זוכר את עצמי אני אוהב לאפות. גדלתי בבית שכולו היה אפוף ניחוחות מאפים, עוגות ועוגיות ומגיל צעיר אהבתי לעזור לאמא במטבח. עם השנים התחביב הפך למקצוע. למדתי בארץ, נסעתי להשתלמויות שוקולד בבלגיה, עוגות ויטרינה בצרפת, בצקים בשוויץ ולבסוף התמקמתי בקונדיטוריה המשפחתית.

 

עכשיו אני כאן איתכם, בתכנית שכולה קונדיטוריה. נלוש, נערבב, נקציף ונאפה ואני מבטיח לכם שגם אתם תראו כמה זה פשוט, קל וטעים.

 

בוקר בשבילי זה ריח של מאפה טרי שיצא הרגע מהתנור. זה מזכיר לי קונדיטוריות בחו"ל ופותח לי את היום בחגיגיות. הצטרפו לחגיגה של מאפי בוקר מתוקים.

 
בצק בריוש בסיסי
בצק בריוש בסיסי צילום: מתוך התכנית

בצק בריוש בסיסי

אחד הבצקים הכי עשירים וטעימים שיש • ניתן לגוון עם שלל מילויים וציפויים מיוחדים. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
בריוש קלאסי
בריוש קלאסי צילום: מתוך התכנית

בריוש קלאסי

מאפה שמרים מיוחד ועשיר בטעמים שניתן לראות בכל פטיסרי בפריז או בכלל באירופה. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
בריוש ממולא
בריוש ממולא צילום: מתוך התכנית

בריוש ממולא

מאפה בוקר עם 2 אופציות למילוי - תערובת של אגוזים טחונים וסוכר ומרציפן עם תאנים וגרידת תפוז. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
מאפה בוסטוק
מאפה בוסטוק צילום: מתוך התכנית

מאפה בוסטוק

פרוסות עבות של בצק עשיר ספוג בסירופ סוכר ומרוח בקרם שקדים ושקדים קלויים מעל. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
מאפה אגסים
מאפה אגסים צילום: מתוך התכנית

מאפה קרם שקדים ואגסים

בצק עלים פריך עם אגסים אדומים, קרם שקדים משגע וציפוי עדין של אבקת סוכר. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
 
עוד כתבות במדור מיקי שמו אופה מהלב VOD
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.