מתכון לנשיקות עם קצפת ותותים

 
מומלץ להגיש בכלי זכוכית כדי שניתן יהיה לחזות בשכבות המתוקות
מומלץ להגיש בכלי זכוכית כדי שניתן יהיה לחזות בשכבות המתוקות צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 18:09 02/05/2011

שכבות של עונג מתוק - נשיקות מרנג שמתפצפצות בפה, קצפת אוורירית ותותים עסיסיים שמגירים את הנוזלים על כל הקינוח המושחת הזה

 
 
 
 
 

מצרכים:

שמנת מתוקה להקצפה (טרייה, עמידה או פרווה)

100 גרם אבקת סוכר

חצי קילו עוגיות "נשיקה"

חצי קילו תותים נקיים וחצויים

 

אופן הכנה:

  • מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר לקבלת קצפת יציבה.
  • שוברים כרבע מהעוגיות ומקפלים בעדינות לתוך הקצפת.
  • מסדרים בקערת הגשה יפה שכבה ראשונה של כמחצית מעוגיות נשיקה.
  • מערימים מעל מחצית מהקצפת ומסדרים שכבה ראשונה של כמחצית התותים.
  • ממשיכים את התהליך עם יתר העוגיות, הקצפת והתותים.
  • משתדלים להניח כל שכבה בזהירות כך שלא יתלכלכו דפנות הכלי.
  • שומרים במקרר עד להגשה ומגישים עם כף הגשה גדולה.

 

לכל התכניות המלאות של איזה יופי עם נעמה קסרי >>

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

קרמבו ביתי בכמה צעדים פשוטים

בומב שוקולד בשני צבעים

פחזניות במילוי גלידה ושוקולד

ריבועי שוקולד וקוקוס

עוגת ביסקוויטים עם שוקולד

עוגת לימונים בחושה

עוגיות שקדים ממכרות

מאפינס אגסים ושוקולד

 
עוד כתבות במדור איזה יופי עם נעמה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.