מתכון לעוגת פקאן

 
לא תאמינו כמה קל ומהיר להכין אותה - עוגת פקאן
לא תאמינו כמה קל ומהיר להכין אותה - עוגת פקאן צילום: יח"צ
 
עודכן 08:25 11/05/2011

אגוז הפקאן הוא הנמכר ביותר בקרב משפחת האגוזים וגם המזין ביותר. בואו להנות מעוגה מפנקת במיוחד לסוף השבוע או סתם לעוד יום של חול

 
 
 
 
 

מצרכים: 

2 ביצים

3/4 כוס סוכר                                 

200 מ"ל שמנת מתוקה 

1 כוס קמח

1/2 כפית אבקת אפייה

60 גרם פקאן קצוץ גס     

 

אופן הכנה:

  • מקציפים את השמנת מתוקה, הביצים והסוכר עד לקבלת קציפה אחידה ויציבה.
  • מוסיפים לתערובת את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים מעט.
  • משמנים תבנית אינגליש קייק, שופכים כמחצית הבלילה לתבנית ומפזרים מעל מחצית מכמות הפקאן ושוב מחצית הבלילה ואת יתרת הפקאן הקצוץ.
  • מכניסים את התבנית לתנור שחומם לחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות.

 

לזיגוג: 

50  גרם חמאה         

30  גרם אבקת סוכר   

40  גרם טריפל סק                                               

 

אופן הכנה: 

  • מחממים את החמאה על אש קטנה עם אבקת הסוכר.
  • מוסיפים את הטריפל סק וממשיכים לערבב.
  • מרטיבים את העוגה עם הזיגוג, מקררים ומגישים.

 

המתכון באדיבות קונדיטוריית בן עמי.

 

מחפשים עוד מתכונים מעולים? נסו את אלה:

סלט פטריות

רוסטביף על לביבת בטטה

כבדי עוף משגעים

עוגת תפוזים ושקדים

עוגת קליפות הדרים ושוקולד

גלילת בשר

מתכון לניוקי מוקפץ

ברולה קוקוס ופירות יער 

 

 
עוד כתבות במדור סודות המטבח - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.