מתכון מצולם להכנת רוטב פטריות

 
עודכן 08:11 16/05/2011

מהיר, פשוט וקל להכנה. רוטב פטריות על בסיס שמן זית שישדרג לכם כל מנת פסטה. מתכון מצולם שלב אחר שלב

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 בצלים

2 חבילת פטריות שמפניון
1 חבילת פטריות ירדן
1 חבילת פטריות פורטבלו
1 שן שום

1 כוס יין לבן

1 כפית מלח

8 עלי מרווה

צרור תימין

צרור פטרוזיליה

צרור בזיליקום

1/4 כפית אגוז מוסקט

1/4 כוס שמן זית

קורט מלח ופלפל שחור גרוס

  

אופן הכנה:

  • חוצים את הבצלים לשניים וקוצצים אותם דק באמצעות מעבד המזון (בהעדר מעבד מזון קוצצים את הבצל בקיצוץ דק באמצעות סכין).
  • מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן.
  • קוצצים את הפטריות דק באמצעות מעבד המזון (עם להב ג'ולייאני) או באמצעות סכין.
  • קוצצים את המרווה, התימין, הפטרוזיליה והבזיליקום.
  • מוסיפים לבצל שבמחבת את השום, התימין והמרווה ומאדים עד שהבצל מקבל צבע זהוב.
  • מוסיפים לבצל שבמחבת את הפטריות, היין והתבלינים ומערבבים עד לצמצום הנוזלים והפטריות.
  • מוסיפים את עשבי הבזיליקום והפטרוזיליה ומערבבים קלות.
  • שופכים את הפסטה לתוך רוטב הפטריות, מערבבים ומגישים. 

 

המתכונן באדיבות שפית הבית של ניופאן גורמה, שמרית גולדברג - צפדיה, מתוך סדנת בישול פסטה בהכנה ביתית בניופאן גורמה

 

צילום: עידן צור וגילי דנון

עריכה: עידן צור

 

מבצע חם בניופאן גורמה: סט 3 קערות ערבול KitchenAid  ב-30% הנחה מבית ניופאן גורמה.

 

מחפשים עוד מתכונים מעולים? נסו את אלה:

4 סלטי חצילים

כבדי עוף על מצע בטטה

סלט פטריות

נתחי בשר עם עגבניות וטחינה

רוסטביף על לביבת בטטה

קציצות דג על מצע ריזוטו

קדרת לוקוס

עוגת קליפות הדרים ושוקולד

גלילת בשר

 

למדריכי פסטה:

המדריך להכנת פסטה ביתית

מדריך מצולם מלא להכנת פסטה ביתית

 

 
עוד כתבות במדור סודות המטבח - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.