מתכון לחטיפי זיתים ללא גלוטן

 
נהדרים לאירוח לצד סלט או מטבלים
נהדרים לאירוח לצד סלט או מטבלים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 09:17 14/05/2011

מאפים עגולים במילוי זיתים ירוקים וציפוי זהוב של שומשום. נהדר לאירוח או כארוחת ערב קלילה לצד סלט ירקות

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 גביע שמנת חמוצה

300 גרם קמח קונדיטור ללא גלוטן

שקית אבקת אפייה (10 גרם)

1 חבילת חמאה

1 קופסא (560 גרם) זיתים ירוקים, מגולענים ומסוננים

לציפוי: שומשום

 

אופן הכנה:

  • מערבבים יחד את כל חומרי הבצק ומשהים במקרר כשעה.
  • מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות.
  • לוקחים פיסת בצק ומניחים במרכזה זית. סוגרים היטב, כך שהזית יכוסה לגמרי, ומגלגלים לכדור בקוטר של 3 ס"מ.
  • טובלים כל כדור בשומשום ומניחים בתבנית גדולה משומנת.
  • אופים כ- 20 דקות, עד שהכדורים מזהיבים.

 

מחפשים עוד מתכונים ללא גלוטן? נסו את אלה:

לחמניות גבינה

עוגיות ביסקוטי

עוגת שכבות עם תותים

פוקאצ'ה עם עגבניות וזיתים

פתאי ירקות עם עוף

פנקייק עם פירות העונה

לחם עם ציפוי פריך

מיקי שמו מכין קינוחים מיוחדים

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.