מתכון למאפינס פירות יער ושוקולד צ'יפס

 
מנוקדים בצבע סגול מטריף עם שוקולד צ'יפס ופקאנים
מנוקדים בצבע סגול מטריף עם שוקולד צ'יפס ופקאנים צילום: יח"צ
 
עודכן 13:21 22/05/2011

יש להם מראה מפתה וצבע משגע וניתן להכין אותם עם שוקולד צ'יפס, פירות יער או פקאנים מסוכרים

 
 
 
 
 

מצרכים: 

100 גרם סובין

300 מ"ל חלב

300 גרם קמח תופח מאליו

2 כפיות סודה לשתיה

1 כפית אבקת אפיה

3 ביצים

160 גרם סוכר לבן

85 גרם סוכר חום

300 מ"ל שמן קנולה

200 גרם פירות יער/שוקולד צ'יפס/פקאנים מסוכרים

תרסיס שמן קנולה לשימון התבניות

 

אופן הכנה: 

  • משרים את הסובין בחלב לריכוך, עד לסיום ערבוב והכנת שאר הרכיבים.
  • מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה והסודה לשתיה.
  • טורפים את הביצים יחד עם הסוכר והשמן.
  • מקפלים לתוך התערובת הרטובה את תערובת הקמחים ולאחר מכן מקפלים את המסה שנוצרה לתוך הסובין המרוכך.
  • מצרפים את את הפירות לערבוב הומוגני ומוזגים את המסה לתבניות, כמעט עד למלוא התבנית.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ-25 דקות , מצננים ומגישים.

 

המתכון באדיבות "דרך הבישול- קנווד", סטודיו לבישול בראשות השף ערן ירוחם.

 

מחפשים עוד מתכונים לשבועות? נסו את אלה:

לחם גבינות ב-10 דקות

מאפה פטריות וכרשה

קרקרים עם תוספות

שבלולי גבינה מלוחים

עוגת קרם שניט

מאפי גביניות

עוגת גבינה אפויה

קרם גבינה ותותים

 

ספיישל מתכונים לשבועות >>

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.