מתכון לשבלולי גבינה בקלי קלות

 
שבלולי גבינה חמימים וטעימים
שבלולי גבינה חמימים וטעימים צילום: יח"צ
 
עודכן 10:01 27/05/2011

שבלולי בצק פריכים וזהובים במילוי גבינה ופלפלים קלויים המהווים מתאבן או פתיח מצוין לארוחת שבועות. לא תאמינו כמה מהר זה מוכן

 
 
 
 
 

מצרכים: (ל-40 שבלולים)

1 חבילה בצק פילאס תורכי מופשר (600 גרם)

300 גרם גבינת קצ'קבל מגוררת

2 פלפלים קלויים קצוצים גס (מומלץ בשני צבעים)

 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים שתי תבניות אפייה בנייר אפייה.
  • פורשים את יריעת הבצק על משטח עבודה וחוצים ל-2 מלבנים בגודל 25*45 ס"מ.
  • מפזרים על מלבן הבצק מחצית מכמות הגבינה והפלפלים ומגלגלים לגליל ארוך. חוזרים על הפעולה עם מלבן הבצק שנותר.
  • פורסים את הגלילים לפרוסות בעובי 1 ו- 1/2 ס"מ ומניחים בתבניות.
  • אופים בתנור במשך 25-20 דקות עד להזהבה ומגישים.

 

המתכון באדיבות חברת מעדנות.

 

מחפשים עוד מתכונים לשבועות? נסו את אלה: 

מתכון לרולדת גבינה

מתכון לפשטידת טונה וגבינות

מתכון לעוגת גבינה לייט

מאפה פלפלים קלויים וגבינות

עוגת קדאיף

עוגת קרם שניט

מוס שוקולד וקפה

גביניות מתוקות

עוגת גבינה בציפוי שוקולד

 

 
עוד כתבות במדור סודות המטבח - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.