מתכון לגליליות שוקולד

 
הכי טעים כשזה חם. גליליות במילוי שוקולד
הכי טעים כשזה חם. גליליות במילוי שוקולד צילום: מתוך האתר של פירגה
 
עודכן 07:53 26/05/2011

רוצים להכין משהו מתוק ומהיר שגם הילדים יאהבו? גליליות שוקולד ממכרות שלא ישאר מהן אפילו פירור

 
 
 
 
 

מצרכים: 

200 גרם מרגרינה/חמאה רכה

מיכל שמנת חמוצה 200 מ"ל

2 ו- 1/2 כוסות קמח

2 כפות סוכר / "כמו סוכר"

 

למלית:

300 גרם ממרח שוקולד השחר

 

לציפוי:

1/4 כוס מים מהברז

כפית סילאן

חצי כפית קינמון

 

אופן הכנה:

  • לשים את כל החומרים ליצירת הבצק עד לקבלת עיסה לא דביקה וגמישה.
  • את הבצק חותכים ל- 9 חתיכות שוות.
  • מקמחים את השיש ואת המערוך.
  • מעבירים כל חתיכה בנפרד לשיש המקומח ומרדדים למרובע דק בגודל 22X22.
  • מורחים בנדיבות על כל מרובע ממרח שוקולד להוציא השוליים שישארו נקיים.
  • מגלגלים כל ריבוע הדוק לצורת גליל.
  • מניחים את הגליליות על נייר אפיה בתבנית גדולה. 
  • מערבבים את מרכיבי הציפוי היטב.
  • מברישים את פני הגליליות בציפוי.
  • אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות עד להשחמה.

 

הערה: אפשר להחליף את מילוי השוקולד במילוי מועדף אחר (ריבות, ממרחים וכדומה).

 

לעוד מתכונים מעולים מתוך האתר של פירגה >>>

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

עוגת גבינה אפוייה לייט

סופלה שוקולד

בראוניז שוקולד

מוס שוקולד וקפה

טארט טאטן בננות

גביניות מתוקות

עוגת תפוזים ושקדים

עוגת שוקולד צ'יפס

 

 
עוד כתבות במדור הפסקת קפה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.