התכנית המלאה 27.5.11

 
עודכן 18:39 27/05/2011

הקונדיטור מיקי שמו בתכנית שמוקדשת למאפי גבינה: לחמניות גבינה מבצק עלים, פלוט גבינה וזיתים, טארט תפוחים וקרם גבינה עם תותים ומרשמלו

 
 
 
 
 

מהיום שאני זוכר את עצמי אני אוהב לאפות. גדלתי בבית שכולו היה אפוף ניחוחות מאפים, עוגות ועוגיות ומגיל צעיר אהבתי לעזור לאמא במטבח. עם השנים התחביב הפך למקצוע. למדתי בארץ, נסעתי להשתלמויות שוקולד בבלגיה, עוגות ויטרינה בצרפת, בצקים בשוויץ ולבסוף התמקמתי בקונדיטוריה המשפחתית.

 

עכשיו אני כאן איתכם, בתכנית שכולה קונדיטוריה. נלוש, נערבב, נקציף ונאפה ואני מבטיח לכם שגם אתם תראו כמה זה פשוט, קל וטעים.

 
קרם גבינה ותותים
קרם גבינה ותותים צילום: מתוך התכנית

קרם גבינה אישי

מעט מאוד מאמץ והרבה מאוד רושם שיפיל את האורחים שלכם מהכסאות - קרם גבינה בכוסות עם תותים, קראמבל ומרשמלו. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
פלוט גבינות וזיתים
פלוט גבינות וזיתים צילום: מתוך התכנית

פלוט גבינה וזיתים

מאפה ארוך וממכר מנוקד בזיתים ירוקים ושחורים ומלא בגבינות ושום שמוסיפים עסיסיות, ניחוח וטעם מיוחד. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
 
טארט תפוחים
טארט תפוחים צילום: מתוך התכנית

טארט גבינה ותפוחים

שילוב מיוחד של מתיקות התפוחים המוקרמלים עם החמיצות והרעננות של הגבינה. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
מאפים במילוי גבינות
מאפים במילוי גבינות צילום: מתוך התכנית

בצק עלים במילוי גבינות

מאפה דמוי בורקס במילוי תערובת של גבינות וציפוי זהוב ופריך של גבינת פרמזן עם פפריקה. את המתכון המלא תוכלו למצוא בוידאו מעל >>

 
 
עוד כתבות במדור מיקי שמו אופה מהלב VOD
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.