מתכון לגלילות קדאיף במילוי קרם פיסטוק

 
נהדר להגיש לצד רוטב שוקולד חם או כדור גלידה
נהדר להגיש לצד רוטב שוקולד חם או כדור גלידה צילום: יח"צ
 
עודכן 11:01 30/05/2011

הן יפות ושובבות ויהפכו בצ'יק לקינוח שלכם בחג השבועות. גליליות קדאיף במילוי קרם פיסטוק

 
 
 
 
 

גלילי נירוסטה בקוטר 1.5 ס"מ ובאורך 10 ס"מ.

 

מצרכים:

1/2 חבילת שערות קדאיף (250 גרם)

2 שקיות אבקת סוכר

1 כפית קינמון

תרסיס שמן בטעם חמאה

 

לקרם פיסטוק:

1 אינסטנט פודינג וניל

2 כפות מחית פיסטוק

2 כפות פיסטוקים קצוצים

 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור לחום גבוה (180 מעלות).
  • פורשים קבוצת שערות קדאיף על משטח העבודה ומתיזים כמות נדיבה של תרסיס פאם בטעם חמאה.
  • מערבבים בכלי אבקת סוכר וקינמון ומפזרים מעל שערות הקדאיף.
  • משמניםאת גלילי הנירוסטה עם תרסיס השמן ומלפפים את שערות הקדאיף מסביב לגליל.
  • מניחים את הגלילים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנות במשך 12-13 דקות או עד שהם משחימים מעט. מוציאים מהתנור, שולפים מיד את גלילי הנירוסטה מגלילי הקדאיף ומניחים בצד להתקרר.
  • מכינים קרם אינסטנט פודינג וניל, מוסיפים אליו את מחית הפיסטוקים והפיסטוקים הקצוצים ומקפלים עד לקבלת קרם אחיד.
  • מעבירים את הקרם לשקית זילוף וממלאים את גלילי הקדאיף.

 

טיפ: ניתן להגיש את הגליליות בלווי רוטב שוקולד.

 

המתכון באדיבות השף קונדיטור אורי גלר לתרסיסי השמן של פאם.

 

מחפשים עוד מתכונים לשבועות? נסו את אלה: 

עוגת גבינה ושוקולד חם

מאפינס גבינות

שבלולי גבינה בקלי קלות

מתכון לפשטידת טונה וגבינות

מתכון לעוגת גבינה לייט

מאפה פלפלים קלויים וגבינות

עוגת קדאיף

עוגת קרם שניט

מוס שוקולד וקפה

גביניות מתוקות

עוגת גבינה בציפוי שוקולד

 

 
עוד כתבות במדור הפסקת קפה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.