מתכון מצולם להכנת רוטב פלפלים

 
עודכן 08:16 01/06/2011

אפשר למרוח אותו על הלחם, להגיש כמטבל או להוסיף לפסטה ביתית. רוטב פלפלים קלויים עשיר בטעמים בצבע משגע

 
 
 
 
 

צילום: עידן צור וגילי דנון • עריכה: עידן צור

מתכון לרוטב פלפלים

 

מצרכים:

6 פלפלים חצויים ומנוקים מגרעינים

6 עגבניות חצויות ללא גרעינים

2 בצלים

4 שיני שום

צרור עלי מרווה

צרור עלי תימין (אפשר להחליף ברוזמרין)

מלח גס

שמן זית להזלפה

 

אופן הכנה: 

  • חוצים את הפלפלים הבצלים והעגבניות לשניים ומרוקנים את העגבניות והפלפלים מתוכן ומגרעינים.  
  • מניחים את הירקות על תבנית אפייה ומפזרים בניהם את שיני השום השלמות.
  • מפזרים על הירקות את עלי המרווה, התימין והמלח הגס ומזליפים מעל מעט שמן זית.
  • מכניסים את התבנית לתנור למשך 30-40 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.
  • מעבירים את הירקות דרך מכשיר המיצים של מג'ימיקס לקבלת רוטב פלפלים עשיר, סמיך וטעים.
  • מחממים את הרוטב במחבת עם מעט שמן זית, מתבלים במלח פלפל על פי הטעם ומגישים.

 

 
יקפיץ לכם כל מנת פסטה
יקפיץ לכם כל מנת פסטה צילום : רחל קרוט
 
 
עוד כתבות במדור סודות המטבח - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.