מתכון לקאפקייקס מסקרפונה ושוקולד לבן

 
גונבות את ההצגה בשולחן
גונבות את ההצגה בשולחן צילום: Getty Images / אימאג'בנק
 
עודכן 07:36 13/06/2011

הן כבשו בסערה את עולם האפייה וגונבות את ההצגה בכל פעם שמגישים אותן לשולחן. והפעם, קאפקייקס במילוי עשיר במיוחד של גבינת מסקרפונה ושוקולד לבן

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:

1 כוס סוכר

3 חבילות חמאה

3 כוסות קמח

70 גרם קפה שחור טחון דק, מזן ערביקה

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את החומרים ביחד עד ליצירת בצק אחיד.
  • עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך כ- 12 שעות.
  • מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים על מצע מקומח לעובי של 2 מ"מ בערך, משמנים קוקטים ומרפדים אותם ואת דפנותיהם בבצק.
  • אופים בתנור בחום של 160 מעלות במשך כ- 20 דקות, מוציאים ומקררים.

 

מצרכים למילוי:

קופסת שמנת מתוקה 38%

גבינת מסקרפונה 250 גרם

100 גרם סוכר

250 גרם שוקולד לבן

50 מ"ל חלב

 

אופן הכנה:

  • מקציפים את השמנת עם הסוכר עד לתחילת התמצקות התערובת ומניחים בצד.
  • ממיסים את השוקולד הלבן עם החלב (בן מארי) עד לקבלת מרקם אחיד.
  • מקציפים את המסקרפונה למסה רכה ואחידה, מוסיפים לתוכה את תערובת השוקולד הלבן עד איחוד מרקמים מושלם.
  • בתנועת קיפול מוסיפים לתערובת את הקצפת ומזליפים לכוסיות האפויות של הבצק הפריך.
  • מקשטים בנענע/פולי קפה או בכל עיטור העולה על רוחכם.

 

המתכון באדיבות שף לירן חג'בי לבית הקלייה NEGRO.

 

מחפשים עוד מתכונים מעולים? נסו את אלה: 

בבקה שמרים וגבינה

בראוניז שוקולד

מוס שוקולד וקפה

עוגת גבינה ושוקולד חם

טארט טאטן בננות

גביניות מתוקות

מוס שוקולד בצבעים

עוגת קרם שניט

עוגת קדאיף

עוגת תפוזים ושקדים

עוגת שוקולד צ'יפס

מתכון לעוגת גבינה לייט

גלילות קדאיף וקרם פיסטוק

 

 
עוד כתבות במדור הפסקת קפה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.