מתכון לפיצה ביתית

 
לא צריך כלום ליד. פיצה ביתית שתפיץ ניחוחות מדהימים בבית
לא צריך כלום ליד. פיצה ביתית שתפיץ ניחוחות מדהימים בבית צילום: יח"צ
 
עודכן 17:06 12/06/2011

היא נחשבת, ובצדק, לאחת המנות הכי פופולריות ואם תשחקו עם התוספות תקבלו את המנה האולטימטיבית לאירוח

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 ק"ג קמח מנופה

20 גרם שמרים

20 גרם סוכר

1-1.5  כוסות מי קרח

40 גרם מלח

1/3 כוס שמן זית

 

אופן הכנת הבצק:

  • מערבלים עם וו לישה את הקמח ,השמרים והסוכר.
  • מוסיפים בהדרגה את המים לפי רמת הספיגה של התערובת.
  • לקראת סוף הערבוב מוסיפים את השמן והמלח.
  • לשים את התערובת עד לקבלת בצק חלק ואחיד.
  • מטפיחים את הבצק בטמפרטורת החדר במשך כשעה.
  • מחלקים את הבצק לכדורים של 180 גרם.
  • מתפיחים את הכדורים במשך שעתיים נוספות.

 

הכנת הפיצה:

  • מרדדים את כדורי הבצק לכדי פיצות אישיות בעזרת מערוך ביתי.
  • מפזרים על הבצק המרודד סוגים שונים של גבינות החל ממוצרלה, צהובה ועד לפרמזן.
  • מוסיפים תוספות לפי הטעם: עגבניות, זיתים, אננס, בצל, תירס או פטריות פטריות.
  • אופים בתנור בחום בינוני עד להזהבת הבצק.

 

המתכון באדיבות שף דודו כהן ממסעדת עלמה (במלון דניאל בהרצליה), החוגגת חודש איטלקי שבמהלכו תוגש ארוחה עסקית ב-49 ש"ח על טהרת המטבח האיטלקי. החגיגות יתקיימו מתאריך 07.6.11 ועד 30.7.11

 

מחפשים עוד מתכונים למאפים מעולים? נסו את אלה:

קלצונה במילוי גבינות

קיש ברוקולי וגבינות

קיש פלפלים קלויים

בצק (עלים) אחד - 3 מתכונים

לחמניות חמאה ושום

מקלות זיתים וגבינות

 
עוד כתבות במדור לחם ומאפים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.