מתכון לגוז'אר - פחזניות מלוחות

 
פחזניות מולחות
פחזניות מולחות צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 19:50 17/06/2011

רובכם רגילים למלא אותן בקרם וניל או גלידה, אבל הפעם אהרוני מחליט להכין אותן מלוחות ולשלב בתוכן גבינת אמנטל וטימין

 
 
 
 
 

מצרכים: 

4 ביצים

2 חלבונים

4\3 כוס מים

שליש כוס חלב

מלח

כוס ורבע קמח

4\3 כוס גבינת אמנטל מגורדת

1 כף טימין

 

אופן הכנה:

  • טורפים את הביצים והחלבונים.
  • שמים בסיר את המים, חלב, חמאה, מלח וטימין ומביאים לרתיחה.
  • מורידים מהאש ומוסיפים את הקמח. מערבבים.
  • מחזירים לאש ומערבבים עד שהבצק נפרד מהסיר.
  • טורפים פנימה את הביצים לתערובת אחידה. מוסיפים את הגבינה.
  • מעבירים לשק זילוף עם פיה רחבה. מזליפים על תבנית מרופדת ואופים בחום 180 מעלות כ-15 דקות.
  • מניחים מעל עלי רוקט ומגישים.

 

מתכון לפחזניות במילוי גלדית וניל ורוטב שוקולד

מתכון למיני פחזניות של חיהל'ה

מתכון לפחזניות של דודו אוטמזגין

מתכון לפרופיטרולים של אהרוני

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.