מתכון לפריטטה קישואים

 
פריטטה קישואים
פריטטה קישואים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 20:34 24/06/2011

מנה ראשונה מהמטבח האיטלקי - פריטטה קישואים עם סלט עלים, גבינת פרמזן וצנוברים

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 זוקיני קטנטנים חצויים לאורכם

4 עלי מרווה

4 כפות שמן זית

6 ביצים

חצי כוס פרמזן

2 כפות קמח

חופן בזיליקום

מלח, פלפל

מעט גילוחי פרמזן

 

אופן הכנה:

  • ממליחים ומפלפלים את חצאי הזוקיני. מטגנים אותם עם עלי המרווה בשמן עד שהם שחומים.
  • מערבבים את הביצים עם הקמח, הפרמזן, בזיליקום, מלח ופלפל.
  • שמים את הזוקיני במחבת, יוצקים פנימה את הביצים ומניחים להן להיטגן עד שהחלק התחתון שחום.
  • מפזרים מעל את גילוחי הפרמזן ומכניסים אל מתחת לגריל לכמה דקות

 

מצרכים לסלט:

1 צרור גרגיר נחלים שטוף וטרי

1 בצל אדום פרוס דק מאד

2 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

מלח גס

שבבי גבינת פרמזן.

3 כפות צנוברים קלויים

 

אופן הכנה:

  • שמים את העלים והבצל בקערה ומערבבים.
  • מערבבים את השמן ומיץ הלימון.
  • יוצקים את הרוטב אל הסלט, מערבבים.
  • מחלקים את הפריטטה לצלחות הגשה, מניחים בצלחת מעט סלט, מפזרים עליו שבבי גבינה וצנוברים ומגישים.

 

מחפשים עוד מתכונים למאפים מעולים? נסו את אלה:

מתכון לפיצה ביתית

מתכון לקיש פלפלים קלויים וגבינות

בצק (עלים) אחד - 3 מתכונים

מתכון ללחמניות חמאה ושום

מתכון ללחמניות חלב בצ'יק

מתכון ללחמניות ממולאות

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.