מתכון לפונדנט שוקולד עם דובדבנים

 
פונדנט שוקולד עם דובדבנים
פונדנט שוקולד עם דובדבנים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 20:35 24/06/2011

עוגות שוקולד קטנות עם הפתעה מתוקה בפנים - דובדבנים מבושלים בליקר וסוכר

 
 
 
 
 

מצרכים לעוגה:

300 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות

200 גרם חמאה

4 ביצים

4 חלמונים

חצי כוס סוכר

חצי כוס קמח

 

מצרכים לזיגוג:

כוס דובדבנים מגולענים

חצי כוס מים

שליש כוס סוכר

ליקר דובדבנים

 

אופן הכנת הדובדבנים:

  • שמים בסיר את המים, סוכר וליקר. מבשלים לסירופ.
  • מוסיפים את הדובדבנים ומבשלים יחד שלוש דקות.

 

אופן הכנה:

  • ממיסים את החמאה והשוקולד על אדים.
  • מקציפים את הביצים, חלמונים וסוכר כחמש דקות.
  • מערבבים את תערובת השוקולד עם תערובת הביצים ולבסוף עם הקמח
  • ממלאים שש תבניות אישיות מסיליקון (מסולסלות) עד מחציתן. שמים שלושה דובדבנים ויוצקים מעל את ייתרת התערובת.
  • אופים בחום של 180 מעלות 22 דקות.
  • מוציאים, הופכים בזהירות, יוצקים מעל מהדובדבנים ומגישים.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

עוגיות חמאה בשלל צורות

טארט פטל וקרם פסיפלורה

בצק (עלים) אחד - 3 מתכונים

ספיישל עוגות גבינה חלק א'

מתכון מצולם לעוגת מוס גבינה

עוגת גבינה עם שוקולד

5 עוגות גבינה מרשימות

מאפי גביניות

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.