הכי טובה ומשובחה • הצצה אל פס ייצור גלידה

 
כמה כיף לאכול גלידה קרירה ביום קיץ חם
כמה כיף לאכול גלידה קרירה ביום קיץ חם צילום: Getty Images / אימאג'בנק
 
עודכן 09:36 24/06/2011

איך מכינים גביע גלידה, האם ניתן להכין סורבה ב-5 דקות והצצה אל פס הייצור של ארטיקים מצופים בשוקולד. שטרודל דוט קום - המדור שמביא לכם את קטעי הוידאו הכי מגרים ברשת

 
 
 
 
 

גלידה ביתית עם 5 מצרכים ורק 5 דקות הכנה

 

מצרכים:

שקית פטל קפוא (ניתן להשתמש בתותים, אוכמניות או כל פרי אחר)

1/2 כוס סוכר

2/3 כוס שמנת מתוקה

כפית וניל

 

אופן הכנה:

  • מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון או מערבל.
  • מערבבים את המצרכים במשך 13 שניות לערך עד לקבלת תערבות חלקה ואחידה.
  • מכניסים את התערובת למקפיא ומגישים.
 

איך תעדיפו את הגלידה בכוס או בגביע?

 

הצצה לפס ייצור של ארטיקים

 
עוד כתבות במדור שטרודל דוט קום
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.