תבשיל במיה ב-5 דקות

 
נהדרת עם שום, עגבניות או רוטב חריף
נהדרת עם שום, עגבניות או רוטב חריף צילום: ליאת אלדר
 
עודכן 10:48 25/06/2011

היא לא זקוקה לזמן רב של בישול ואם מכינים אותה נכון הבמיה תהפוך לדיירת קבע אצלכם בשולחן

 
 
 
 
 

מצרכים:  

3 שיני שום

קילו במיה

2 כפות שמן זית

2 לימונים

כפית מרק עוף

מלח ופלפל

 

אופן הכנה:

  • מטגנים את הבמיות בשמן זית לטיגון קל על אש נמוכה.
  • חוצים את שיני השום ומוסיפים למחבת. מטגנים דקה ומוסיפים את שאר התבלינים.
  • סוחטים את הלימונים ומוסיפים את מיץ הלימון לתבשיל.
  • מבשלים על אש נמוכה למשך-2 דקות.

 

המתכון באדיבות שף פואד בדארנה.

 

לכל התכניות המלאות של איזה יופי עם נעמה קסרי >>

 

מחפשים עוד מתכונים לתוספות טעימות? נסו את אלה:

סלט כרוב עם נודלס

4 סוגי בלינצ'ס מבלילה אחת

כדורי פלפלים במילוי גבינות

שבלולי גבינה מלוחים

חציל אחד - 4 מתכונים

 

 
עוד כתבות במדור איזה יופי עם נעמה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.