מתכון לבטטות מדורה

 
ליד הבשר או כמנה ראשונה - בטטה מדורה עם סלט חסה
ליד הבשר או כמנה ראשונה - בטטה מדורה עם סלט חסה צילום: ליאת אלדר
 
עודכן 11:16 25/06/2011

ל"ג בעומר אמנם מאחורינו, אבל אין כמו בטטות מתקתקות בניחוח מדורה כדי ללוות את המנה העיקרית או לעמוד בפני עצמן עם סלט ירוק ורוטב בלסמי

 
 
 
 
 

מצרכים ל 4 מנות:

3 בטטות גדולות

1 ק"ג מלח גס

400 גרם חסה מעורבת

חומץ בלסמי

מלח ופלפל

שמן זית

 

אופן הכנה:

  • שוטפים היטב את הבטטות.
  • מרפדים תבנית אפיה במלח גס ומניחים מעל את הבטטות (ניתן להשתמש שימוש חוזר במלח לאחר האפייה).
  • אופים כשעה בתנור שחומם מראש ל 250 מעלות.
  • מקלפים את הבטטות וחותכים לפרוסות עבות.
  • מתבלים את עלי החסה במעט חומץ בלסמי, שמן זית, מלח ופלפל. מניחים מעל את פרוסות הבטטה.

 

המתכון באדיבות שף גולן ישראל.

 

לכל התכניות המלאות של איזה יופי עם נעמה קסרי >>

 

מחפשים עוד מתכונים לתוספות טעימות? נסו את אלה:

סלט כרוב עם נודלס

4 סוגי בלינצ'ס מבלילה אחת

כדורי פלפלים במילוי גבינות

שבלולי גבינה מלוחים

חציל אחד - 4 מתכונים

 
עוד כתבות במדור איזה יופי עם נעמה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.