מתכון לעוגיות מלוחות

הדפס
 
עוגיות מלוחות עשירות בגרעיני דגנים
עוגיות מלוחות עשירות בגרעיני דגנים צילום: יסמין ואריה
 
עודכן 08:13 07/07/2011

עוגיות מלוחות וקלות להכנה עם שומשום, קצח וצנוברים. לא תאמינו באיזה מהירות הם יעלמו מהקופסה

 

מצרכים:

1 חבילה בצק פריך למאפים מלוחים מופשר (900 גרם)

1 ביצה טרופה

1/2 כפית מלח

4 כפות שומשום מלא

4 כפות קצח

4 כפות פרג שלם

4 כפות גרעיני חמנייה קלופים

4 כפות גרעיני דלעת קלופים

4 כפות צנוברים

 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור לחום בינוני-נמוך של כ-160 מעלות.
  • מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
  • פורשים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות, מרדדים מעט ומברישים בביצה.
  • חותכים את הבצק למלבנים וכל מלבן למשולשים.
  • מניחים את משולשי הבצק בתבנית האפייה.
  • מערבבים בקערה את השומשום, הקצח, הפרג, הגרעינים, הצנוברים והמלח ומפזרים מעל הבצק בנדיבות.
  • מדביקים את תערובת הגרעינים לבצק בעזרת הידיים.
  • מכניסים לתנור לאפיה של כ-7 דקות עד הזהבה.

 

המתכון באדיבות חברת מעדנות.

 

מחפשים עוד מתכונים מעולים? נסו את אלה:

מלבי פרווה קייצי

עוגת נקטרינות

פוקצ'ה ביתית

פסטה עוף ברוטב חלב קוקוס וקארי

קלצונה גבינה

4 סלטי חצילים

בלינצ'ס עם 4 סוגי מילויים

עוגת קליפות הדרים ושוקולד

פלפלים במילוי גבינות

 
עוד כתבות במדור סודות המטבח - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.