חגיגה אמריקאית מתוקה • דונאטס

 
עודכן 08:33 01/07/2011

הן עגולות, חמימות ומצופות בזיגוגים וסוכריות בשלל צבעי הקשת. יום העצמאות לארצות הברית שיחול ב-4.7 יכול להוות תירוץ מצויין כדי להכין את הסופגניה השמנמנה, המפנקת והכל כך אמריקאית הזאת. ושלא תעיזו לוותר על החור

 
 
 
 
 

כך תכינו דונאטס בקלי קלות

 

מצרכים:

2 כפות שמרים יבשים

1 כוס קמח

250 גרם חמאה

2/3 כוס סוכר

3 ביצים

1 כפית וניל

1 כפית מלח

3 ו- 1/2 כוסות קמח לחם

בקבוק שמן לטיגון

 

אופן הכנה:

  • משרים את השמרים בקערה עם כוס אחת של מים חמים למשך 10 דקות.
  • מוסיפים לקערה את הקמח, מערבבים ומניחים בצד.
  • מערבבים בקערת המערבל את החמאה והסוכר ומוסיפים את הביצים בהדרגה זו אחר זו.
  • מערבבים בקערה נפרדת את הוניל, המלח וקמח הלחם ומוסיפים את התערובת בהדרגה אל קערת המערבל עד לקבלת תערובת אחידה נטולת גושים.
  • מוסיפים לקערת המערבל את תערובת השמרים ונותנים לעיסת הבצק לנוח במשך כ 2-3 שעות.
  • מרדדים את הבצק וקורצים ממנו חתיכות, באמצעות קורצנים בצורת דונאטס או קורצנים בצורות.
  • מביאים את השמן לרתיחה ומטגנים את הדונאטס עד לקבלת גוון זהוב.
  • מקשטים את הדונאטס בסוכריות או בזיגוג שוקולד ומגישים.
 

עגולות שמנמנות וחמימות • ייצור דונאטס

 

ציפוי הדונאטס בשוקולד או בכל ציפוי צבעוני אחר

 
עוד כתבות במדור שטרודל דוט קום
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.