מתכון לקרם שקדים עם דובדבנים

 
ג'לי שקדים עם דובדבנים טריים
ג'לי שקדים עם דובדבנים טריים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:13 01/07/2011

קינוח שכבות בכוס - קרם שקדים קטיפתי מחלב סויה עם דובדבנים טריים מבושלים בסוכר

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 כוסות חלב סויה

חצי כוס סוכר

20 פרוסות ג'ינג'ר טרי

1 כפית תמצית שקדים

חצי כוס קמח אורז דביק

סלסלת דובדבנים מגולענים

2 כפות סוכר

2 כפות מים

 

אופן הכנה:

  • שמים במחבת קטנה את הסוכר, והמים ומבשלים לקרמל.
  • מוסיפים את הדובדבנים, מבשלים שלוש דקות ומקררים לגמרי.
  • שמים בסיר קטן את החלב, סוכר, ג'ינג'ר ותמצית שקדים. מביאים לרתיחה,
  • מוספים את קמח האורז ומבשלים חמש דקות. מסננים.
  • מניחים בתחתית של כלים אישיים שכבה של דובדבנים קרים.
  • מניחים מעל את התערובת של החלב וקמח האורזומקררים עד להתייצבות.
  • מקשטים עם דובדבנים טריים.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

עוגת גזר מטריפה

עוגת לימון בחושה

גלידת מנגו מהירה

עוגיות חמאה בשלל צורות

בצק (עלים) אחד - 3 מתכונים

ספיישל עוגות גבינה חלק א'

מתכון מצולם לעוגת מוס גבינה

עוגת גבינה עם שוקולד

5 עוגות גבינה מרשימות

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.