מתכון לשבלולי מייפל

 
שבלולים כאלה עוד לא טעמתם
שבלולים כאלה עוד לא טעמתם צילום: מתוך האתר של פירגה
 
עודכן 08:02 05/07/2011

שבלולי בצק זהובים בניחוח עז של מייפל ובמילוי של אגוזים גרוסים עם סוכר וקינמון. לא תאמינו כמה מהר הם יזללו

 
 
 
 
 

מצרכים לבצק:

2 כוסות קמח

1/2 כוס סוכר

200 גרם חמאה/מרגרינה רכה

100 גרם גבינה "טוב טעם"

 

למלית:

סירופ מייפל

2 כפות סוכר חום

קורט קינמון

1/2 כוס אגוזים/שקדים גרוסים/קוקוס

 

אופן הכנה:

  • מערבבים בקערה את כל המצרכים יחד, לשים לבצק חלק ואחיד, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למשך שעה של למקרר.  
  • מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים ומרדדים כל חלק לעלה.
  • מורחים על כל עלה סירופ מייפל בנדיבות.
  • מערבבים בכלי קטן את חומרי המלית ומפזרים על גבי שכבת המייפל.
  • מגלגלים כל עלה לכרוכית מהודקת ומניחים במקרר למשך כשעתיים.
  • מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
  • מוציאים מהמקרר ופורסים את הגלילות בסכין חדה לפרוסות שוות.
  • מניחים את הפרוסות "בשכיבה" על תבנית אפייה מצופה בניר אפיה.
  • אופים בתנור במשך כ-20 דקות או עד שהשבלולים בעלי גוון זהוב.

 

לעוד מתכונים מעולים מתוך האתר של פירגה >>>

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים לצד הקפה? נסו את אלה:

עוגיות קינמון

שטרודל תאנים ואגוזי לוז

עוגת לימון בחושה

טארט טופי ואגוזים

קאפקייקס מסקרפונה ושוקולד

בבקה שמרים וגבינה

בראוניז שוקולד

מוס שוקולד וקפה

עוגת גבינה ושוקולד חם

 

 
עוד כתבות במדור הפסקת קפה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.