מתכון לכוסיות שוקולד במילוי גנאש

 
כוסיות שוקולד במילוי גאנש שוקולד
כוסיות שוקולד במילוי גאנש שוקולד צילום: מתוך אהרוני
 
עודכן 20:01 08/07/2011

כוסיות שוקולד דקיקות במילוי קרם שוקולד עשיר וקישוט של קליפות תפוז מסוכרות

 
 
 
 
 

מצרכים:

מגשית עם כוסיות שוקולד למילוי הגנאש

250 מ"ל (מיכל) שמנת מתוקה

370 גרם שוקולד מריר 60% קקאו או 350 גרם שוקולד 66% מוצקי קקאו

60 גרם חמאה רכה

 

אופן הכנה:

  • ממיסים את השוקולד בסיר אדים כפול או במיקרו עד שהוא נמס לגמרי.
  • מחממים את השמנת עד לסף רתיחה.
  • מוסיפים שליש מכמות השמנת החמה, בעזרת מרית, מערבבים את השוקולד והשמנת עד שמתקבלת תערובת קשה עם מרקם של גרגירים
  • מוסיפים עוד שליש מכמות השמנת החמה ובעזרת מטרפה הפעם, מערבבים את התערובת בתנועות קטנות מהמרכז כלפי חוץ, עד שהתערובת אחידה (מבלי להכניס לתערובת בועות אויר).
  • מוסיפים את שאר השמנת, טורפים בתנועות קטנות ומתרחבות מהמרכז כלפי חוץ כמה דקות עד שהתערובת אחידה יציבה ומבריקה.
  • מוסיפים לתערובת את החמאה הרכה וטורפים עד שהחמאה נבלעת בתערובת והיא אחידה ומבריקה.
  • מעבירים לשק זילוף, ממלאים את הכוסיות ומקשטים בקליפת תפוז מסוכרות.

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים? נסו את אלה:

עוגת גזר מטריפה

עוגת לימון בחושה

גלידת מנגו מהירה

עוגיות חמאה בשלל צורות

בצק (עלים) אחד - 3 מתכונים

ספיישל עוגות גבינה חלק א'

מתכון מצולם לעוגת מוס גבינה

עוגת גבינה עם שוקולד

5 עוגות גבינה מרשימות

 
עוד כתבות במדור אהרוני בשישי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.