מתכון לשיפודי אנטריקוט עם ריבת בצל

 
מנה ססגונית עם מתיקות עדינה של ריבת בצל
מנה ססגונית עם מתיקות עדינה של ריבת בצל צילום: דרור כץ
 
עודכן 07:30 11/07/2011

מנה צבעונית ומרהיבה המשלבת בין מתוק ומלוח - שיפודי בשר על מצע של ריבת בצל עשירה ורוטב פלפלים קלויים

 
 
 
 
 

מצרכים לשיפודים:

נתח שייטל/סינטה/אונטריקוט

 

לריבת בצל:

3 בצלים גדולים פרוסים

1 פלפל אדום קצוץ

חצי פלפל צ'ילי טרי קצוץ

רבע כפית קינמון

כף עלי טימין

1 כוס סוכר

חצי כוס חומץ בלסמי

חצי כוס יין

 

לקרם פלפלים:

שני פלפלים שרופים ומקולפים

מעט שמן זית

מלח ופלפל

רבע כפית פפריקה

1 שן שום

 

אופן הכנה:

  • חותכים את נתח הבשר לקוביות בגודל הרצוי, משפדים וצולים על האש או על פלנצ'ה.

 

להכנת הריבה:

  • מאדים בסיר עם קצת שמן זית את הבצל, הפלפל, הצ'ילי, הקינמון והטימין למשך כחצי שעה.
  • מוסיפים לסיר את הסוכר ובשלים במשך רבע שעה נוספת.
  • מוסיפים לסיר את היין והחומץ ומבשלים במשך כחצי שעה נוספת על אש נמוכה ומערבבים מדי פעם כדי להסיר משקעים.

 

להכנת קרם פלפלים:

  • טוחנים במיקסר את כל החומרים למעט השמן זית עד לקבלת מחית אחידה.
  • מזליפים את השמן זית בזילוף דק ותוך כדי הטחינה.

 

להגשה:

מניחים את השיפוד על ריבת הבצל ויוצקים מעל את קרם הפלפלים .

 

המתכון באדיבות מסעדת TAPAYA.

 

מחפשים עוד מתכונים מעולים? נסו את אלה:

פוקצ'ה ביתית

פסטה עוף ברוטב חלב קוקוס וקארי

קלצונה גבינה

4 סלטי חצילים

פלפלים במילוי גבינות

 

 
עוד כתבות במדור סודות המטבח - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.