מתכון לפסטה עם עגבניות וברוקולי

 
שילוב צבעים משגע ורוטב עדין מעגבניות ושמן זית
שילוב צבעים משגע ורוטב עדין מעגבניות ושמן זית צילום: בן כהן
 
עודכן 07:43 12/07/2011

עכשיו, כשהעגבניות בשיאן - עסיסיות, מתוקות ומלאות בטעם נהדר, כדאי לשדך אותן לברוקולי ולפסטה ולקבל ארוחת צהריים מושלמת בצלחת אחת

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 חבילת פסטה 500 גרם (מומלץ מסוג פוזילי)

400 גרם עגבניות שרי

300 גרם ברוקולי חתוך לפרחים וחלוט

100 גרם אפונה טרייה או קפואה

4 שיני שום

חופן פטרוזיליה קצוצה

4 כפות שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל

צ'ילי לפי הטעם

חופן פרמזן מגורד

  

אופן הכנה:

  • מרתיחים בסיר הרבה מים עם מעט מלח.
  • מטגנים מעט במחבת את העגבניות, הברוקולי והאפונה.
  • מוסיפים את השום והצ'ילי לקראת הסוף ומעט ממי הבישול של הפסטה.
  • מבשלים את הפסטה לדרגת "אל דנטה".
  • מסננים את הפסטה ומעבירים למחבת.
  • בוזקים את הפטרוזיליה הקצוצה והפרמז'ן המגורד ומתבלים במלח ובפלפל.

 

המתכון באדיבות שף נדב שרז ממסעדת מנואלה המרעננת את התפריט עם מנות חדשות בהשראת המטבח האיטלקי. בין המנות החדשות: פסטה פסטו ואגוזים ופסטה רנצ'טו.

 

מחפשים עוד מתכונים לפסטה? נסו את אלה:

מתכון לפסטה עם פטריות וכרישה

מתכון מצולם להכנת רוטב פסטו שמנת

ספגטי עם כדורי בשר ורוטב עגבניות

מתכון מצולם להכנת רוטב פטריות

מדריך מצולם להכנת פסטה ביתית

פסטה ברוטב עגבניות עם נתחי עוף

מאפה פסטה עם גבינות

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.