מתכון לקרפצ'יו דניס על קרם אבוקדו

 
פרוסות דקיקיות של דג דניס על קרם אבוקדו
פרוסות דקיקיות של דג דניס על קרם אבוקדו צילום: ליאת אלדר
 
עודכן 09:12 14/07/2011

מנת פתיחה מיוחדת וצבעונית - קרפצ'יו דניס עם קרם אבוקדו פיקנטי וסלט צנון מרענן בצד

 
 
 
 
 

מצרכים:

40 גרם דג דניס פרוס הכי דק שאפשר

צנון

פלפל צ'ילי

מיץ לימון

שמן זית

בצל ירוק

שעועית ירוקה רחבה

גבעול בצל ירוק

 

לקרם אבוקדו:

אבוקדו אחד

כף שמנת חמוצה

מיץ לימון

שמן זית

מלח

וואסאבי (רבע כפית)

 

אופן הכנה:

  • מכינים מראש את קרם האבוקדו: במעבד מזון טוחנים את האבוקדו, השמנת החמוצה, כף שמן זית ווואסאבי.
  • מתבלים בקצת מיץ לימון.
  • טועמים ומתקנים תיבול בעזרת מלח ומיץ לימון לפי הטעם.
  • מכינים את הסלט צנון: חותכים את הצנון למקלות דקים ומערבבים עם 3 פרוסות צ'ילי, בצל קצוץ, שעועית רחבה קצוצה דק מאוד ומתבלים לפי הטעם במיץ לימון, שמן זית ומלח ים.
  • מרכיבים את המנה: על צלחת מורחים מעט קרם אבוקדו ומעליו מניחים את פרוסות הדג. ליד הדג מניחים את הסלט ואת כל הרוטב של הסלט שופכים על הדג. אוכלים ונהנים.

 

המתכון באדיבות שף עינב אזגורי ממסעדת טפאייה.

 

לכל התכניות המלאות של איזה יופי עם נעמה קסרי >>

 
עוד כתבות במדור איזה יופי עם נעמה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.