מתכון לפסטו וממרח כוסברה חריף

 
ממרח אחד אינספור שימושים
ממרח אחד אינספור שימושים צילום: רחלי קרוט
 
עודכן 07:44 17/07/2011

הם הולכים נהדר עם לחם או כבסיס לסנדביץ' משודרג ואם תוסיפו להם שמנת או שמן זית הם יגמלו לכם ברוטב מצוין. 2 ממרחים עם אופן הכנה דומה אבל טעם שונה ומיוחד

 
 
 
 
 

פסטו ביתי משגע

רוצים לשדרג את הפסטה? הוסיפו כף מהממרח אל תוך שמנת מתוקה והרי לכם רוטב מנצח במינימום זמן.

 

מצרכים:

2 צרורות עלי בזיליקום (טריים וללא הגבעולים)

2 שיני שום קלופות

1/3-1/2 כוס שמן זית

1/3 כוס צנוברים קלויים

חצי כפית מלח

1/4 כוס מים קרים מאוד

 

אופן הכנה:

  • טוחנים את כל המצרכים פרט לצנוברים.
  • שימו לב שכדאי לעצור את פעולת מעבד המזון מדי פעם כדי לדחוס את העלים לכיוון להב החיתוך.
  • כשהפסטו מוכן והופך לממרח מוסיפים את הצנוברים וטוחנים כמה שניות בלבד.
  • ניתן להוסיף חצי פלפל ירוק חריף כדי להוסיף פיקנטיות מיוחדת.

 

 

ממרח כוסברה חריף

אחד מעשבי התיבול הדומיננטים והטעימים ביותר. כדי למתן מעט את חריפות הפלפל הירוק ולהוסיף מרקם סמיך, מוסיפים אגוזי מלך או שקדים קלויים (מולבנים).

 

מצרכים:

2 צרורות כוסברה (טרייה וללא הגבעולים)

3 שיני שום קלופות

פלפל ירוק חריף עם הגרעינים

חצי כוס שמן זית

מלח ופלפל

רבע כוס מים קרים מאוד

חצי כוס אגוזי מלך

 

אופן הכנה:

  • טוחנים את כל המצרכים פרט לאגוזים.
  • כשכל התערובת הופכת לממרח מוסיפים את האגוזים וטוחנים עד שהאגוזים נבלעים בממרח.
  • נהדר להגיש עם בשרים על האש, בסנדביצ'ים וכציפוי לחזה עוף.

 

מחפשים עם מה לאכול את הפסטו? נסו את אלה:

מתכון לחלה ביתית

מדריך להכנת לחם

פוקצ'ה עם מלח ורוזמרין

מתכון מצולם להכנת לחמניות

 
עוד כתבות במדור מתכונים לתוספות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.