מתכון לגראטן תפוחי אדמה

 
ארוחת צהריים מהירה
ארוחת צהריים מהירה צילום: מתוך התוכנית
 
עודכן 17:12 17/07/2011

פרוסות דקיקות של תפוחי אדמה עם ערמונים, גבינת עיזים ורוטב עשיר של שמנת מתוקה. כמה טעים ככה פשוט

 
 
 
 
 

מצרכים:

5 תפוחי אדמה קלופים

5 ארטישוקים ירושלמיים

1 חבילה ערמונים בוואקום

10 עלי מרווה

10 ענפי תימין

1 בצל לבן גדול

100 גרם גבינת עזים סנט מור

1 מיכל שמנת מתוקה

1 אגוז מוסקט

100 גרם גבינת פרמזן

 

אופן הכנה:

  • פורסים בעזרת מנדולינה את תפוחי האדמה והארטישוק הכי דק שאפשר.
  • מערבבים בקערה את הארטישוק ותפוחי האדמה עם מרווה, תימין, אגוז מוסקט וגבינת עזים.
  • מעבירים לתבנית צלייה ומסדרים בשכבות שכבות.
  • יוצקים את השמנת מעל, מתבלים היטב ומפזרים פרמזן.
  • מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, במשך שעה.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סלט תפוחי אדמה חם

לטקעס עם מטבל שמנת חמוצה

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.