מתכון לעוגת גבינה וצימוקים בחושה

הדפס
 
נהדרת לצד הקפה או התה של הבוקר
נהדרת לצד הקפה או התה של הבוקר צילום: מתוך האתר של פירגה
 
עודכן 08:38 22/07/2011

מספר מצרכים בסיסיים המצויים בכל בית, אפיה קצרה בתנור והתמכרות לטעמה של עוגת גבינה בחושה עם נגיעות מתוקות של צימוקים

 

תבנית 22 או 24 או 2 תבניות אינגליש קייק

 

מצרכים:

250 גרם גבינה לבנה 9%

3 ביצים

3/4 כוס שמן רצוי קנולה
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס צימוקים לבנים

1 כף ליקר תפוזים (לא חובה) 

 

אופן הכנה:

  • טורפים את הביצים באמצעות מזלג ובקערה נפרדת מערבבים את הצימוקים עם כף אחת של קמח (ניתן להוסיף גם ליקר תפוזים).
  • מערבבים את כל החומרים יחד לכדי בלילה דביקה ולא נוזלית.
  • מעבירים את התערובת לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 175 מעלות למשך כ-35 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש.
    מצננים את העוגה מפזרים מעט אבקת סוכר מעל ומגישים עם גלידה.

 

לעוד מתכונים מעולים מתוך האתר של פירגה >>>

 

מחפשים עוד מתכונים לעוגות בחושות? נסו את אלה:

עוגת שיש שחור לבן

עוגת לימון

עוגת שוקולד צ'יפס

עוגת גזר

עוגת קוקוס ותפוחים

עוגת חלבה

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לעוגות בחושות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.