מתכון למאפה גבינה בולגרית

 
לנשנש מול הטלוויזיה
לנשנש מול הטלוויזיה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:06 18/07/2011

סהרוני שמרים עם גבינה בולגרית, קלים להכנה ואהובים על ילדים. בשילוב מטבל יוגורט עם מלפפון וצנונית

 
 
 
 
 

מצרכים לחטיף גבינה:

4 כוסות קמח

כפית מלח

10 גרם שמרים

2.5 כוסות מים

1 גביע גבינת קוטג'

200 גרם גבינה בולגרית

מעט שמן לטיגון

 

למטבל הצזיקי:

1 גביע יוגורט

1 מלפפון קצוץ דק

4 צנוניות מגורדות בפומפייה

חצי כפית מלח

 

אופן הכנה:

  • מעבדים את כל חומרי הבצק ומניחים בצד למשך 40 דקות.
  • מחלקים את הבצק לכדורים קטנים ופותחים כל כדור לעלה של בצק.
  • מערבבים את שני סוגי הגבינות ומניחים במרכז כל עלה, מקפלים לחצי סהר ומטגנים כ- 3 דקות מכל צד.
  • מערבבים את המצרכים של המטבל ומגישים יחד עם החטיפים.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

קציצות עוף ומטבל אבוקדו

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.