מתכון לקציצות עוף

 
קציצות עוף ומטבל אבוקדו
קציצות עוף ומטבל אבוקדו צילום: מתוך התוכנית- מיני שף
 
עודכן 17:13 18/07/2011

קציצות עוף ותפוחי אדמה שדורשות 3 דקות טיגון בשמן ומתחסלות באותה המהירות. מוגשות לצד מטבל אבוקדו משגע

 
 
 
 
 

מצרכים  לקציצות:

1 ק"ג בשר עוף טחון

1 בצל סגול פרוס דק

1 תפוח אדמה מקולף ומגורד בפומפייה

2 כפות כוסברה קצוצה

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

1.5 כפות מלח

מעט פלפל שחור

5 כפות פירורי לחם

1/3 כוס שמן אבוקדו

 

למטבל האבוקדו:

2 אבוקדו בינוניים בשלים קלופים

1/4 כוס מיץ לימון

1/3 כוס שמן אבוקדו

מלח

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל החומרים מלבד שמן האבוקדו.
  • יוצרים קציצות ומטגנים בשמן זית כ3- דקות מכל צד.
  • מעבדים את המצרכים למטבל במעבד מזון עד למחית חלקה, ומגישים יחד עם הקציצות.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

חטיף גבינה בולגרית ומטבל צזיקי

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.