הביקורת האחרונה? ניב גלבוע אוכל מדוזה

 
עודכן 10:28 18/07/2011

המצרכים: שף אלי כהן ממסעדת יקימונו, מבקר מסעדות קטלני שהושאל מלילה כלכלי, פרופ' רפי קרסו שהגיע לבדוק את הדופק ומדוזה אחת שהפכה לסלט ולמרק

 
 
 
 
 

זה התחיל בפוסט שפרסם גל מהבלוג פתיתים ובו מתכון למדוזה עם ערמוני מים ופטריות. הפוסט שגרם ללא מעט תגובות והרמת גבות נתן השראה לחברים בצינור לילה ואלה שלחו את מבקר המסעדות ניב גלבוע ופרופ' רפי קרסו לטעום את הייצור השקוף שמפחיד מתרחצים בקיץ.

 

על המשימה הופקד השף אלי כהן ממסעדת יקימונו שהכין לשניים סלט אטריות שקופות עם רצועות מדוזה ומרק מדוזות דיאטטי עם המון ערכים תזונתיים. ועכשיו תורכם, אחרי שראיתם את המנות ושמעתם מה חשבו ניב גלבוע ורפי קרסו על הטעם, איזה ציון הייתם נותנים לארוחה הימית? כנסו לעמוד הפייסבוק שלנו וספרו לנו >>

 

 לכל הביקורות של ניב גלבוע >>

 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.