מתכון למנקיש - מאפה שטוח עם זעתר

 
מאכל עממי שתוכלו להכין בבית
מאכל עממי שתוכלו להכין בבית צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 18:24 19/07/2011

מכינים בצק שמרים בצ'יק ומוסיפים תערובת של זעתר, שומשום ושמן זית

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג קמח

קורטוב מלח

קורטוב סוכר

2 כפיות שמרים

1.5 כוסות מים פושרים

שמן זית

כוס וחצי זעתר מעורב עם שומשום

 

אופן הכנה:

  • שמים את הקמח בקערה ומוסיפים את השמרים, המלח וסוכר, ומערבבים.
  • יוצרים גומה ויוצקים לתוכה את המים. מערבבים יחד עד שמתקבלת עיסה אחידה של בצק.
  • מכסים במגבת ומניחים בצד להתפחה של שעה.
  • יוצרים כדורים, משטיחים ולשים.
  • יוצרים שוליים לבצק ומהדקים אותו בעזרת האצבעות.
  • מערבבים את הזעתר עם השמן למילוי.
  • מניחים בתבנית על גבי נייר אפייה וממלאים את הבצקים.
  • מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל-20 דקות.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

חזה עוף וירקות בבגט

עוגיות קוקוס

קיש אגסים וגבינת רוקפור

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.