מתכון לקציצות דגים

 
הלימון מוסיף עסיסיות וטעם מרענן
הלימון מוסיף עסיסיות וטעם מרענן צילום: יעל אילן
 
עודכן 08:10 19/07/2011

ארוחה שלמה במחבת אחת - קציצות דגים עסיסיות עם תבשיל כרוביות בניחוח שום

 
 
 
 
 

מצרכים לקציצות:

1 ק"ג דג ים טחון

צרור פטרוזיליה קצוצה

צרור נענע קצוצה

1/2 פלפל צ'ילי קצוץ

מלח ופלפל

 

לתבשיל:

חצי כרובית מפורקת לפרחים

חצי ראש חסה ערבית שטופה וחתוכה גס

חצי כוס ציר עוף/דגים

בצל סגול פרוס

שן שום פרוסה

מיץ לימון

 

אופן הכנה:

  • מערבבים יחד את המצרכים לקציצות. מגלגלים לקציצות של 50 גרם לערך.
  • במחבת עם שמן מניחים את הקציצות והכרובית ומאדים לאט לאט עד ששניהם מזהיבים.
  • מוסיפים בצל ושום.
  • מוסיפים כחצי כוס נוזל ציר עוף/דגים.
  • מבשלים על אש קטנה עד שרוב הנוזלים מתאדים.
  • מוסיפים את החסה לקראת סיום ומעט מיץ לימון.

 

המתכון באדיבות שף עדי אבו ממסעדת "בית בנמל".

 

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:

מתכון מצולם להכנת מרינדה לדגים

קציצות דגים ברוטב עגבניות

כשחריימה פוגש קארי

סלמון עם סלסת עגבניות

 

 
עוד כתבות במדור מתכוני דגים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.