מתכון לחזה עוף וירקות בבגט

 
ניתן להגיש גם כמנה עיקרית עם תוספת בצד
ניתן להגיש גם כמנה עיקרית עם תוספת בצד צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 18:26 19/07/2011

רצועות חזה עוף עם זיתים ופלפלים. ארוחה לכל דבר אך קלה להכנה וניתנת לזלילה גם "על הדרך"

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 חזה עוף

1/2 כוס זיתים ירוקים ושחורים מגולענים

1 בצל

1 פלפל אדום

1 פלפל ירוק

מלח

פלפל שחור

בהרט

 

אופן הכנה:

  • חותכים את הירקות והעוף לרצועות ומתבלים.
  • מכניסים את התערובת לשקית אפייה (קוקי).
  • שמים את השקית בתבנית שבתחתיתה מעט מים.
  • מכניסים לתנור בחום של 180-200 מעלות לכעשרים דקות.
  • מגישים בבגט מרוח במיונז, טחינה או פסטו.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מנקיש - פיתה שטוחה עם זעתר

עוגיות קוקוס

קיש אגסים וגבינת רוקפור

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.