מתכון לבישקוטים - עוגיות איטלקיות

 
איטלקיה לצד הקפה
איטלקיה לצד הקפה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:44 20/07/2011

עוגיות פריכות עם לימון מגורד, אגוזים וקינמון. אומנם דורשות קירור ארוך במקרר לפני האפייה אך שוות כל רגע

 
 
 
 
 

מצרכים:

350 גרם קמח

100 גרם חמאה

260 גרם סוכר חום

1/2 לימון מגורד

3 ביצים

260 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים

1 כפית אבקת קינמון

מעט אבקת ציפורן

 

אופן ההכנה:

  • מקציפים חמאה, סוכר חום, לימון מגורד, אבקת קינמון ואבקת ציפורן כחצי דקה.
  • מוסיפים את הביצים בזו אחר זו .
  • מקפלים פנימה את האגוזים והקמח.
  • מכינים מהבצק 2 גלילים. מכסים בניילון נצמד ומכניסים ל- 12 שעות במקרר.
  • חותכים פרוסות בעובי 1/2 ס"מ ואופים 15 דקות  ב-200 מעלות. מומלץ לאכול אחרי צינון.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

גריסיני סלק

מתכון לטירמיסו סמי פרדו

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.