מתכון לקרפצ'יו בקר וטפנד זיתים

 
מנה ראשונה מצויינת עם לחם טרי
מנה ראשונה מצויינת עם לחם טרי צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:29 21/07/2011

פרוסות דקיקות של פילה בקר ומעליהם ממרח זיתים שחורים, צלפים ואנשובי. מעדן לאוהבי הבשר הנא

 
 
 
 
 

מצרכים לקרפצ'יו:

נתח פילה בקר במשקל 200 גרם נקי משומן

 

טפנד זיתים:

1/2 כוס זיתים מושרים ביין מגולענים

1/2 כוס זיתים שחורים טאסוס מגולענים

1/2 כוס שמן זית

2 שיני שום

1 כף צלפים בחומץ

3 פילטים של אנשובי משומר

 

אופן הכנה:

  • לוקחים את נתח הבקר, עוטפים בניילון נצמד תוך שמעניקים לו צורה של גליל.
  • מכניסים למקפיא לשעה.
  • מוציאים מהמקפיא ופורסים לפרוסות דקות ככל האפשר.
  • טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הטפנד ומגישים עם קרפצ'יו .

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

עוף עם זיתים

אורז עם אטריות וזיתים

עלי מנגולד ממולאים בבשר

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.